Snelkookpan

Eerstvolgende Snelkookpan start: DONDERDAG 29 MAART 2018!
5 weken aaneensluitend op elke donderdag en vrijdag vindt het programma plaats aan de Athoslaan 12A te Maastricht.

Wil je weten of het programma bij je past?

Kom naar de open dag op dinsdag 27 februari van 10:00 – 15:00 uur of maak een afspraak met Joyce (06-150 952 05)  of Marlies (06-254 587 23)

Heb jij het plan opgepakt om een eigen onderneming te starten? Je loopt dan vast tegen een aantal vragen aan. Vragen als:

 • Wat komt hier allemaal bij kijken?
 • Met welke wetten en regels krijg ik te maken?
 • Hoe ga ik mijn bedrijf vormgeven?
 • Welk product of welke dienst ga ik in de markt zetten?
 • Hoe kom ik aan mijn klanten?
 • Ga ik alleen ondernemen of ga ik dit samen doen met anderen?
 • Wellicht dat je jezelf ook wel eens de vraag stelt: Zit er wel een ondernemer in mij?

Tijdens de startperiode heb je de tijd om de zaken goed voor te bereiden. Als je eenmaal aan het ondernemen bent, klanten hebt en inkomsten moet genereren is het moeilijk om tijd in te ruimen om zaken te organiseren en te regelen, zeker als je alleen onderneemt. Onze snelkookpan zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan je onderneming begint.
.
In 80 uur tijd krijg je een brede kijk op je onderneming en op je eigen ondernemerskracht. Je leert diverse vaardigheden, bent op de hoogte van zaken die geregeld moeten worden en komt in contact met andere starters als ook met ervaren ondernemers.

In het programma versterkt de startende ondernemer inzicht, vaardigheden en performance. Kortom de startende ondernemer bouwt aan een allround fundament. Markten die continue in beweging zijn, vergen van ondernemers het uiterste. Samen sparren in een topnetwerk helpt de keuzes te maken en de innovatieve antwoorden te vinden. Met dit programma wil het inspiratiehuis deelnemers in korte tijd tot de eigen essentie van het ondernemerschap laten komen.

Het programma kent vijf peilers en wordt door twintig experts en ondernemers verzorgd. De startende ondernemer komt sterk te staan in het concreet maken van de ondernemersdroom. Via de vijf peilers gebaseerd op ijzersterke inzichten in zichzelf en het product of dienst, bouwt men aan een stevige basis met een complete set aan ondernemers vaardigheden. Zo bouwt de startende ondernemer van onderop aan het product of dienst. Klik voor de flyer Snelkookpan

Het UWV, Provincie en het Inspiratiehuis bieden de startende ondernemer die vanuit een uitkering wil starten de mogelijkheid om via een scholingsvoucher van de provincie deel te nemen aan het programma.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marlies Heeringa Telefoon: 06-25458723 of Joyce Verheijden van het Inspiratiehuis Telefoon: 06-15095205. Of neem contact op met Harry Schobbe van het UWV Werkgeversservicepunt Zuid-Limburg Telefoon: 06-52523663.

Deze video is geproduceerd door Easyvideomarketing.
.
Wij garanderen dat je na afloop:

 • Een reeel beeld hebt of het ondernemerschap iets voor jou is.
 • Duidelijkheid hebt over het product of de dienst en hoe je deze in de markt gaat neerzetten.
 • Materialen en vaardigheden hebt ontwikkeld die je binnen je onderneming kan gebruiken en toepassen.
 • Een eerste netwerk hebt van ervaren ondernemers en starters, die als klankbord kunnen dienen.
  .